IoT & M2M oplossingen

IoT en M2M kunnen uw organisatie verder helpen. Maak uw organisatie slimmer!

IoT en M2M oplossingen

Official Dealer

Met onze IoT oplossingen kunt u allerlei apparaten, systemen en machines met het internet verbinden. Hierdoor is het mogelijk om deze op afstand te monitoren en aan te sturen.

Safety Door Solutions

Deuren en Sluitwerk

Draadloos gemak voor binnen & buitendeuren zonder sleutels!

Hitechnologies is Official Dealer van het SDS-Benelux platform. Het platform combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole. Deze oplossingen kunnen draadloos worden opgenomen in een netwerk, of waar nodig, juist wel bekabeld zoals bij vlucht en paniekdeuren die gekoppeld moeten worden met de brandmeldcentrale.

Met het SDS-Benelux platform wordt er een veilig en gebruiksvriendelijk toegangscontrolesysteem voor u opgezet. Helemaal aan uw wensen aangepast!

iLOQ Sluitsysteem

Het enige systeem zonder batterijen ter wereld!

iLOQ S10 is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zichzelf van energie voorziet door de benodigde energie uit het insteken van de sleutel te halen. Dit betekent dat de cilinders en sleutels zonder batterijen werken.
Het sluitsysteem zonder batterijen is eenvoudig en betaalbaar in onderhoud. Er hoeven geen batterijen te worden vervangen en de cilinders en sleutels werken altijd. Het batterij loze iLOQ-systeem bespaart na verloop van tijd veel geld en is milieuvriendelijk.

SleutelIn geval van een verloren sleutel is het niet nodig sleutels of cilinders te vervangen

De toegangsrechten van een verloren of gestolen iLOQ sleutel kunnen softwarematig worden gewist. Snel, gemakkelijk en veilig. En kosteneffici├źnt, want er is geen nieuwe cilinder nodig. Nog in gebruik zijnde sleutels blijven gewoon werkzaam. Zo zorgt iLOQ jaar in, jaar uit, voor het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.

Waar kom je de iLOQ o.a. tegen:

 • Zorginstellingen
 • Wooncorporaties
 • Vastgoedbeheer
 • Business Centres

Digitale sleutel zonder batterijen:

 • Unieke SHA-1 chip
 • Sleutel met RFID

Lees meer op de website van SDS-Benelux

PIN-KEY

Altijd toegang met uw pincode of chipsleutel

Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werknemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de PIN-Key. Daarom is deze voorzien van een symmetrisch sleutel ontwerp zodat u nooit meer de sleutel verkeerd om in het contact steekt.

slotAltijd toegang met uw persoonlijk ingestelde pincode of chipsleutel

Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werknemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek.

Uitermate geschikt voor :

 • Senioren als vervanging van sleutelkastjes
 • Jonge ouders met kinderen
 • Werkgevers als toegangscontrole

De voordelen:

 • Past op elk cilinderslot
 • Waterbestendig

Lees meer op de website van SDS-Benelux

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.