IoT & M2M oplossingen

IoT en M2M kunnen uw organisatie verder helpen. Maak uw organisatie slimmer!

IoT en M2M oplossingen

Official Dealer

 

Met onze IoT oplossingen kunt u allerlei apparaten, systemen en machines met het internet verbinden. Hierdoor is het mogelijk om deze op afstand te monitoren en aan te sturen.   

Met onze IoT oplossingen kunt u apparaten, systemen en machines met de wereld laten communiceren. We gebruiken diverse communicatie middelen zoals, internet, LoRa, 4G.

 

We hebben een slimme klem voor muizen en ratten. Deze klem heeft een LoRa connectie en daarmee kun je gegevens ontvangen van de klem zoals : temperatuur, batterijstatus en het belangrijkste “ status “ van de klem. Ook gehele rapportage van alle gegevens behoren bij de oplossing.

Dus je kunt live volgen of de klem open, dicht of half dicht staat en bij iedere wijziging krijg je bijvoorbeeld een mail of sms.  

In de praktijk : de normale domme klemmen worden geplaatst en bijvoorbeeld iedere week gecontroleerd. Kost zeer veel tijd en als er een klem is afgegaan, weet je dat pas na een week bij de volgende controle ronde. De nieuwe slimme klemmen geven een bericht als er een statuswijziging is. Dus als er een klem is afgegaan, kun je per direct naar de juiste klem gaan en opnieuw spannen.

Dat betekend veel meer vangst in minder tijd en een flinke kostenbesparing.  

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]