Recente projecten

Wij meten en weten dingen!

Fugro Netherlands Maritine B.V.

FugroFugro doet bodem onderzoek op grote diepte in de wateren van onze aarde. Soms wel op enkele kilometers diep. Om boorkoppen op die diepte te schakelen communiceert men middels onze PowerLine I/O modules over de voedingskabels. Lees meer op Fugro.com

Heyday

Heyday verzorgt voor bedrijven de gehele facilitaire werkzaamheden. Denkend aan receptie, gastvrouw, schoonmaak en alles wat er verder bij komt kijken. Voor hun klant VGZ mogen we een gebouw voorzien van sensoring om de gehele bezetting in beeld te krijgen. Het gaat hier om ruim 800 werkplekken.

Remondis

RemondisOm in een rioolgemaal de motorstroom van een pomp te meten leveren wij betrouwbare voordelige PMST_L. Deze stroommeetspoel zet de AC stroom van de doorgevoerde ader om in een DC signaal van 0-5 VDC of 0-10VDC.

Gemeente Westvoorne

WestvoorneNaast de diverse pompbesturingen die op afstand worden gemonitord en beïnvloed verzorgt Hitechnologies een VPN om toepassingen achter een sim-kaart voorzien van een wisselend publiek IP-adres toch benaderbaar te maken.

AC/DC converter

Heeft u in uw besturingskast naast uw 24 VAC voeding nog een DC voeding van beperkt vermogen nodig dan is onze AC/DC converter uw kosten en ruimte besparende oplossing. Met een DIN-RAIL breedte van slecht 1M (17,5 mm) past dit in bijna iedere kast!

Ongedierte Monitoring

Voor de bestrijding van ratten wordt gebruik gemaakt van digitale (slimme) klemmen die aangeven of er al dan niet een rat is gevangen. De klemmen communiceren met ons door middel van een 4G telefoonverbinding en een online portal. Lees verder…

Workspacemanagement

Een verscheidenheid aan eindgebruikers beschikt inmiddels over real-time inzicht in de bezetting van haar flexwerkplekken en vergaderruimtes met behulp van iBasx van Heydey. Deze portal geeft ook veel mogelijkheden voor weergave en analyse van historische data van het gebruik van de werkomgeving. Data gegenereerd met Hitechnologies!

Revitalisatie Powerline netwerken

Na jarenlang intensief gebruik was de telemetrie installatie toe aan onderhoud en werd de visualisatie minder betrouwbaar. Na gedegen analyse en onderhoud van de communicatie netwerken draait de telemetrie in Goirle inmiddels weer betrouwbaar.

Lekdetectie Stadsverwarming

In samenwerking met Fortes Import uit Houten hebben we een lekdetectie gerealiseerd voor een nieuwbouw project. Als er lekkage in het verwarmingssircuit ontstaat wordt de toevoer afgesloten en natte voeten voorkomen!