Hitech pompbesturingskasten

Uw aantrekkelijke oplossing voor drukriolering renovatie en nieuwbouwprojecten!

Hitechnologies levert slimme pompbesturingskasten waarbij gekozen is voor een degelijk ontwerp met componenten die vrij in de markt te verkrijgen zijn. Doelstelling is een no-nonsens product wat vooral ontzettend goed doet wat het moet doen.

Het kloppend hart van onze pompbesturingskasten is de betrouwbare Hitech PLPM pompbesturing. Deze plug&play unit is voorzien multifunctionele software en prettige storings– en indicatie LED’s.
Op het front van de pompbesturingskast zit een aansluiting voor onze TouchTool (uw kast kan dus dicht blijven). Met deze intuïtieve unit kunt u de pompbesturing uitlezen en parametreren. Dit kan uiteraard ook via uw hoofdpost met een laptop, tablet of mobiele telefoon.

PLPM36_CL en Touchtool

De Hitech L serie

De “dochterkast” voor de besturing van 1 pomp, communiceert via powerline (LON). De gateway waar mee gecommuniceerd wordt kan van Hitechnologies zijn maar ook van Flygt/Xylem.

De Hitech L serie is namelijk 1 op 1 uitwisselbaar met de Flygt FGC.

De Hitech G serie

Deze “stand-alone” besturingskast is voorzien van een gateway en een modem dat communiceert met onze WasteWaterAPI (WWAPI) server. De G-serie kan tevens als gateway van uw PowerLine netwerk (L-serie kasten) fungeren.

Hierdoor is het niet meer noodzakelijk dat de communicatie met de hoofdpost vanuit een CVK (centrale voedingskast) plaats vindt, maar kan deze op iedere gewenste locatie plaats vinden waardoor een optimale communicatie bereikt kan worden.

De Hitech WAPI oplossing

Onze WAPI dienst ontzorgt u voor de gehele communicatie vanaf uw Hitechnologies pompbesturingen tot aan uw hoofdpost. In de standalone- en gateway-kasten is een WAPI Tech kaart voorzien voor de internetconnectiviteit inclusief data en dat voor een prijs van een normale sim-kaart inclusief data.

Met onze WAPI dienst krijgt u de maximale mogelijkheden beschikbaar uit de Hitechnologies pompbesturingsnetwerken.
Dat betekent – betrouwbaarheid – continuïteit – 1 aanspreekpunt – 24/7 monitoring – remote service door Hitechnologies specialisten – geen eigen sim-kaarten meer nodig.

We rekenen voor de gehele WAPI dienst een scherp vast bedrag per maand. Fair use policy.

Ervaring Bar Organisatie

Duurzame renovatie drukrioleringsbesturingen Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Sinds begin 2020 werk ik met groot plezier voor de BAR-organisatie. Hier werk ik nauw samen met gemaalbeheerder Gert-Jan Brandt en het uitvoeringteam van Hans van Oversteeg. De afgelopen periode zijn wij gestart om in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk de eerste oude besturingen (Flygt FGC-LON en Dubline) te vervangen voor onze nieuwe standaard besturingen van Hitechnologies. Deze werkzaamheden worden samen uitgevoerd met een lokale installateur, de firma FMJ Elektro. Lees meer

Hitechnologies is een Nederlands bedrijf dat sinds 1996 innovatieve pompbesturingen ontwikkelt en produceert in met name de vuilwater markt. Zij ontwikkelde de eerste pompbesturingsunits in Nederland die met powerline communicatie (LON) werkte en leverde die destijds onder brandlabel aan gerenommeerde bedrijven zoals Flygt (Xylem) en Grundfos.

Dit in Nederland geproduceerde product biedt alles wat een moderne pompbesturing hoort te bieden. De ervaring van de vele gebruikers toont aan dat het product compleet is, betrouwbaar is en zeer gebruiksvriendelijk.

Hitechnologies is onderdeel van de Dentech groep.